Hallo Radiowereld.

Welkom bij het nieuwe Radio Barneveld. Op deze site vindt je voortaan leuke online radiostations die je anders nooit gevonden zou hebben. Zo ook links naar media met veel radionieuws.  Online luisteren is de toekomst. Daar helpt geen FM of DAB plus meer aan. Het wereldwijde bereik, de heldere geluidskwaliteit en de vele stations die je kunt beluisteren maken online luisteren via internet tot het meest geliefde platform.

Andere voordelen zijn vaak dat je niet gebeukt gaat onder talloze reclameboodschappen of promo’s maar dat het vaak puur om muziek gaat. Er zijn verrassende kleine radiostations die de grote jongens zware concurrentie aan kunnen doen.  Enkele hiervan zullen we binnenkort publiceren. De komende tijd zullen er links online komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.