Radio Grensland en Grensland Actueel Voorbeeld voor Belgisch Limburgse grensstreek.

Radio Grensland

Wie langer in het radio wereldje mee draait en op de hoogte is van het Vlaamse radio verleden kent zeker nog wel één van de grote Iconen uit de jaren 80 n 90. Met zo´n 300.000 luisteraars per dag was Radio grensland in beide Limburgen sterk vertegenwoordigd. Een jaar geleden startte deze Icoon opnieuw en Radio Grensland is nu online op internet te beluisteren met een sterk format en vooral een goede lokale nieuws voorziening verzorg door de nieuwe peiler onder Grensland; https://www.grenslandactueel.com

In combinatie met een sterke journalistieke redactie kan gerust gesteld worden dat Radio Grensland qua nieuwsvoorziening bij de top van Vlaanderen hoort. Benieuwd hoe het klint, klik dan op onderstaande foto

Natuurlijk heeft een dergelijk medium ook steun nodig.  Daar het een dunbevolkte grote regio betreft heeft radio grensland samenwerking gevonden met onder andere de volgende partners:

Raamdecoraties.nl: Raambekleding in de breedste zin online als maatwerk bestellen.

Oud Limburgs schuttersfeest:  Het grootste evenement van beide Limburgen

Duorolgordijn.eu : Duo rolgordijn op maat zelf ontwerpen en samenstellen

Bastionfestival: Een mooi festival vanaf het bastion in Kessenich.

Raamdecoratieshop.nl: Deze website biedt raamdecoratie in bijzondere niche uitvoeringen.